Fotballfest på Idrettsbanen

In A-lag, Arrangement, Fotball by Bømlo Idrettslag

Det er med stor glede me inviterer dykk til ein spennande fotballkveld på Idrettsbanen! Me har ein fantastisk kveld med to utrulege kampar på programmet som du ikkje vil gå glipp av. Sett av datoen, inviter vener og familie, og bli med oss for ei uforgløymeleg fotballfest!

Kamp 1: Bømlo/Finnås G14 vs. Bjarg G14 2
🕒 Kl. 18.30
Dei unge talenta på Bømlo og Finnås møter Bjarg til ein nervepirrande kamp. Dette blir ei knallhard utfordring og siste heimakamp for sesongen. Me treng all støtte me kan få frå vårt fantastiske publikum!

La oss fylle tribunene med entusiastiske tilskodarar og vise vår støtte til våre framtidige fotballstjerner.

Kamp 2: Lokaloppgjer mellom Bømlo og Finnås
🕒 Kl. 20:00
Det er dukka for eit heftig lokaloppgjer mellom Bømlo og Finnås. Dette er siste kampen i sesongen, og begge laga vil gi alt dei har for å avslutte med eit godt resultat. Dette oppgjeret er alltid fylt med spenning og lidenskap, og det er ein kamp du ikkje vil gå glipp av!

🍔 Kiosken er open

Dette blir ein flott moglegheit til å vise fellesskapet og støtte våre lokale fotballspelarar. Merk av datoen, inviter alle du kjenner, og bli med oss på ei uforgløymeleg fotballfest!

Me gler oss til å sjå deg på Idrettsbanen den 24.oktober kl. 18.30 og kl. 20:00. La oss lage ein fantastisk kveld saman!

Link til facebook-arrangementet: https://fb.me/e/1lTOGvLkX