Solid sesongåpning av J14 – sterk seier mot Bergens lag

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo sitt J14 lag åpnet sesongen med sterk seier 4-1 mot Frøya fra Fyllingsdalen. Det sto lenge 1-0 til Bømlo, før kampen blei avgjort de siste 10 minuttene med 3 kjappe scoringer. Alle 4 målene ble scoret av Madeleine Eidesvik.

Det var en gira og spent gjeng med jenter som møtte opp i Fyllingdalen for sesongåpningen mot Frøya, et lag vi visste lite om fra før (selv om noen av jentene faktist hadde gjort research på Instagram og visste hakket mer enn trenerne…). Det ble en jevn og god kamp, med målsjangser fordelt på begge lag. Bømlo gikk tidlig opp i ledelse etter mål av Madeleine Eidesvik, før jentene avgjorde kampen de siste 10 minuttene. Bømlo fikk til mye bra i kampen, med et veldig solid forsvar og keepere, spill langs bakken gjennom midtbaneleddet og gjennombrudspassninger til spissen på topp. Dette lover godt for resten av sesongen:-)