G14 Moster – Bømlo 5-8 Pauseresultat 3-0

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Etter ein førsteomgang vi hadde spillet og minst 5 stang/tverr skudd lå vi under 3-0 etter første omg. Ikkje retferdig men, sånn e no fotball av og til. Skikkelig surt. I andre omgang våknet G14 fra sommedvalen og begynte og spille fotball igjen, ikkje ein dag for tidlig meine nå eg. Der kan en se kor lite som skal til for og dominere ein kamp. Bare litt extra bevegelse og snakking i i laget så var det i løpet av første fem min av andre omgang 3-3. Resten av kampen hadde de i sin hule hånd, rundspillte faktisk Moster til tider. Litt rart siden vi tapte 6-8 og 6-1 i sisiste kampen mot de. Trur nok det sitte ein del i god innsats på laget. Vår nye superkeeper Endre hadde noen bra redninger som holdt oss inne i kampen. Ellers ein bra dag for alle sammen. Spesielt for JK og ES

Even