G14 tap mot Stord 3 hjemme idag. 3-4

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Etter å ha fått to mål mot seg etter 20 min  blir det litt vanskelig å komme seg ovenpå igjen. Like før pause scoret Martin Olsen slik at vi hadde 1-2 til pause. Alikevel var det ein jevn kamp med spennig til å ta og føle på.  8 min. ut i andre omgang var Mr Martin  Olsen frempå igjen og utlignet til 2-2. Stord var igjen frempå igjen og gikk opp til 2-3 ledelse. Denne ble utlignet av Andreas Melkevik med ein fin 3-3 scoring. Etter at fått Martin L skadet ut i andre omg og Andreas M skadet blei det vanskelig og holde presset oppe . Alikevel ein kamp vi kunne vunnet med litt mere jobbing. Når en ser kor mye lagene vi møter bruker kroppen skal vi og bli tøffere og møte ut i sesongen. Me skal ikkje være redde for å dra til me og.  Surt og tape men alikevel kjekt at nye på laget står frem og scorer. Det hjelper på selvtilliten til neste kamp. Men ett tap gjere ikkje alfor mykje når me alikevel har hatt ein så god start på sesongen vår. Det er bare å gi jernet til neste kamp mot Moster borte Mandag 6 Mai.Den kampen vinn vi ikkje om vi ikkje gir alt. Så då e da bere å brennte med alt ein har.