G13 laget til kretsmesterskaps finale etter 2-0 seier over Bulken IL i dag

In Fotball by Bømlo Idrettslag

G13 laget til kretsmesterskaps finale etter 2-0 seier over Bulken IL i dag

Gutane vant i dag 2-0 over Bulken i dag her hjemme på Langevåg. Målene ble scora av Andreas Melkevik. Det sto 1-0 etter første omgang og kampen sto og vippet helt til Andreas putta på til 2-0 i andre omg. Knallspill av alle gutane i dag og kjempeinnsats. De har virkelig grunn til og være kry av denne prestasjonen sin. E ikkje kvar dag en får spille finale om kretsmestterskapet i Vestlandshallen.

Om vi ikkje vinner der, har vi i allefall laget hatt  ein knall sesong,  med en kanon opptur etter Norway Cup tidligere i år. For ikkje å nevne semifinale i Regy Cup i høst med 11`er fotball. Alt i alt knallbra:-))

Samtidig mulighet for å bli beste  7`er lag i Hordaland, som faktisk e mulig nå.

Trenarane e faktisk skikkelig imponert over det dette  laget gjorde i dag å tidligere i høst

Even,Julie,John Kenneth.