G13 tap på Moster i kveld

In Fotball by Bømlo Idrettslag

7-2 tap mot Moster

Tapte fullt fortjent i dag på Moster. Var ikkje det samme laget og innsats som i de forrige kampene.Fekk en tidlig straffe imot os å lå tidlig under 1-0. I tillegg hadde vi 5 skudd i tverrliggeren som ikkje gikk inn. Hadde de det gjort trur eg vi hadde vunnet denne kampen også.  Mange trøtte bein etter kamp i går og Bømloløp på søndag, så nå får de kvila seg å gjere seg klar til Cup i Haugesund til helgen. Rekna med de e i kanonform til disse kampene. I Regy cup skal de møte Skjoldar, Nord og Gneist i fra Bergen. Lukka te på lørdag å gi jernet der . Målene ble scoret av Andreas Melkevik og Martin Lønning. Hadde med oss to jenter, Amanda Louise Eidesvik og Katrine Kolbjørnsen. De fekk begge spille og holdt samme nå som gutane. Bra jenter:-)

ES