G13 seier over Solid i dag

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Gutane fortsatte sin gode trend fra Norway cup i dag i kampen mot Solid. I dag jobbet de som et lag og hadde i dag en kanonbra kamp som de fortjente og vinne. Sist vi møtte dette laget tapte vi 5-4. Vi fikk ett tidlig mål men som vanlig kom det andre imot med en gang. Etter god jobbing og bra spill ledet vi 3-2 til pause. I andre omgang var vi det beste laget og vant tilslutt 8-2. Dette er årets andre seier i serien og lover bra om de fortsetter denne trenden. Målene ble scoret av Andreas Melkevik 5 mål, Simen Helgesen, Martin Lønning og Andreas Hatlevik hadde hvert sitt mål.

I dag var treneren fornøyd med innsatsen, men vett alikevel at det kan bli bedre enn dette. Er bare snakk om litt extra  innsats og konsentrasjon under kampen så går det mye bedre. Det  ønsker eg sjå resten av denen sesongen. En kan kun være sur om en taper kamp om en ikke har gitt alt.

Even