Norway Cup 2012 første dag.

In Cup, Fotball by Bømlo Idrettslag

Ikkje den beste starten for våre lag.

Det ble tap for begge lagene våre i Norway Cup i dag.

 Gaza – Bømlo G 14 : 11-1. 5-0 til pause. En kamp mot ett teknisk godt lag. Bømlo hadde to gode perioder der me kjempa Gaza ut av stilen i perioder. Ikkje alltid enkelt å møte sånne lag, men det gjenstår kamp for jentene i kveld og to nye kamper for guttene..Bømlo sitt mål var det Simen Helgesen som sto for. ES

J14 : Jentene tapte 4-0 for Hareid i åpningskampen sin i kveld. Iflg John Kenneth spillte de bra og var fullt på høyde med Hareid i denne kampen. Med bedre hell i neste kamp satser vi på en seier der for jentene. Ett lite minus for jentene er at de ikke får bruke den dispen. de fikk fra kretsen i Norway Cup for at flest mulig av de overårige(3 Stk) skal få spille alle.

Handshake for peace

EVEN