G13 årets første seier.

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Så ble det endelig seier for G13 i dag mot Stord 2. Det gikk 25 min før det løsnet for de i dag, med en lumpe fra Simen som gikk i mål ifra midbanen. Rett før pause satte Andreas M inn 2-0 som var resultatet til pause. I 2 omg. var Andreas M frempå igjen og satte inn 3-0. 15 min ut i  omgangen var Martin L fremme og puttet inn 4-0  scoringen. Kampen jevnet seg så ut og en ser at om de er litt frempå med bruk av stemmen sin som de mest bruker hjemme, så får de faktisk til litt bra samspill og. Det klarte de bra i dag og måljegeren Andreas M satte inn 5-0 før Stord 2  reduserte til 5-1. Like før slutt satten en Andreas M omplasser til forsvar for Anledningen inn 6-1 som ble sluttresultatet. Med litt innsats på treningene fremover med stemmebruk, plassering og ikkje minst ei bøtte med Kondistrening så blir dette bra. Alikevel ein god kamp av alle.