G13 Kamp mot Trio 2

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Trio 2 – Bømlo G13

Årsbeste av gutan i dag. Ser ut til at de endelig har sjønt att det er kjekere å vinne enn å tape kamper. Har aldri sett denne innsatsen av dette laget noensinne. Rett å slett knallbra. Me tok ledelsen med Martin sitt flotte mål 0-1. Trio fekk så to mål til 2-1.

Her er det vi har «slakka av før», men i dag kjempa de seg tilbake med scoringer av Andreas Melkevik 2-2 og tok så ledelsen 2-3 med Andreas igjen. Han hadde dage å var til skikkelig  irritasjon for Trio. Trio fikk så 3-3 og like før slutt skoret de vinnermålet 4-3 Har ikkje sett denne gode lagmoralen tidligere. Tross tap en av de beste kampene me har sett de spille. Å det gjelder alle spillerene.

Idag hadde me med oss egen heiagjeng og ett opphold med pizzalunsj på peppes husnes. Takk til de foreldrene som stillte opp her. Dette var en kjekke tur.

Even