G13 God kamp men tap.

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo – Rosendal 0-5

Etter to gode kamper mot Trio skulle dette bli kampen som me skulle vinne. Vi spillte en god kamp og hadde flere gode målsjangser, men de fire stang skuddene ville ikke inn idag. I tillegg hadde vi tre kanon sjangser og en de reddet på streken. Vi lå under 0-3 til pause å hadde god tru på at vi kunne komme tilbake og vinne. Men i dag gikk det ikke heller, jækla synd for denne gjengen hadde virkelig fortjent en seier i dag. Men en god keeper og forsvar forhindret flere baklengs. Andreas i angrep trilla rundt med rosendal med god hjelp av godt kantspill fra midtbanen.   I dag e sikkert alle spillere skuffa men det kjem en sjangse til før sesongen er over. Får håpe vi får full uttelling da.

Even

Trykk på Bilde å få med alle, får ikkje heilt til dette eg serru