Årsbeste av G13 mot Stord 1

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Innsats gir resultat.;-)

Beste kamp for sesongen mot Stord 1

Ein jevnspillt og spennande kamp mot Stord 1 i dag på vikahaugane.Begynte ikkje så bra for gutane i 1 omg. Lå under 1-0 og 2-0 før de klarte å komme seg godt inn i kampen igjen. Med en redusering til 2-1 rett før pause av Andreas Melkevik såg det bedre ut før start av 2 omg. Endre Lønning slo corner fra venstre som gikk ping pong i feltet å rett i mål. Med god innsats og ikkje minst godt spill fikk vi 2-3 målet med Martin Lønning . Stord kom igjen tilbake og satt inn 3-3. Guttene mista ikkje troen på seg sjøl og gikk opp til 3-4 med ett fint langskudd av Martin. Kampen lå så og tippa til to minutt igjen av kampen. Da fikk Stord 1 sin utligning til 4-4. Alikevel årsbeste og den mest spennandes kampen for sesongen. Egentlig en lagseier å komme tilbake etter den starten på kampen. Der ser me ka innsats betyr for resultatet. Håper dette fortsetter til helgen, då me har to kamper mot Trio på førskommende Lørdag