Ny god kamp av guttelaget

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo – Trio 1 : 2-2

Ny kjempegod kamp av guttelaget. Trio var heldige som fikk med seg ett poeng i dag. Me starta friskt og hadde stolpeskudd allerede etter eit par minutter. Trio var også frempå med fleire store sjanser før dei skåra to mål på under ett minutt. Me hadde en dårlig følelse etter to kjappe baklengs og frykta det verste.

Eirik tok ansvar og skåra på eit frispark fra ca.25 meter rett i krysset. Like etterpå så utlikna me til 2-2. Me hadde enda en tverrligger i første omgang. Me gjekk til pause med 2-2. Andre omgangen ble litt kjedligare. Me hadde stort sett bra kontroll og Trio kom til få sjanser. På slutten tok kampen seg opp og me pressa på for å vinne kampen. Trio skal være mest fornøyd med ett poeng i kveld. Kjempebra innsats.