Ny seier til G16

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bremnes 3 – Bømlo : 1-6 (1-3)

Ny kjempegod kamp av guttelaget.

Me brukte samme taktikk som mot Njardar. Fokus på raske avsluttninger og gjennombrudd. Me pressa på og hadde 4-5 store sjanser før me fekk ein baklengs mot spillets gang. Me brukte ikkje lang tid på å snu kampen og me leda fortjent 3-1 til pause. I slutten på første omgang så redda Markus ein ball på streken med handa i følge dommar. Det resulterte i straffespark og utvisning på Markus. meget steng dommeravgjørelse. Først så skora Bremnes på straffen, men måtte ta ny straffe av ein eller anna grunn. Andre straffe vart sett på utsida av stolpen. Dette var bra, da me kunne gå til pause med 3-1 istadenfor 3-2.

Andre omgang spelte me med 10 spelerar. Me flytta Sigurd ned på Markus sin plass slik at Øyvind spelte aleine på topp. Me dominerte også denne omgangen og skora ytterliggende tre mål. Hadde me hatt full utteling på sjansane våre, så trur eg at me hadde passert 10 mål uten problemer.

I dag var me 15 spelerar og alle fekk speletid. Me hadde nok ein høgaere gjennomsnittalder enn Bremnes så det kan svinge begge veier ang. gjennomsnittalder.