Seriekamp Trio 1 – Bømlo, G16

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Seriekamp Trio 1 – Bømlo, G16, 15.04.11

Ny serie kamp for G16 inne på Husnes i regnvær. Me spiller ikke opp mot det vi kan, og får svi for det mot et godt samspelt Trio 1 lag. Trio 1 leder 5 – 0 etter førsteomgang.

Me starter bedre i andreomgang, og etter 5 minutter, setter Terje inn et herlig mål. Det er nytt håp, men desverre får me to kjappe mål mot oss like etter at Terje har skåret. Da er kampen punktert. Me får også to straffer mot oss, der Trio 1 scorer på begge.

Sluttresultatet blir 10-1 til Trio 1. Greit nok at Trio vinn denne kampen da dei er et bedre lag enn oss, men 10 mål skal me ikkje slippe inn i ein slik kamp. Så her må me bli bedre……… eg påstår at 5 av dei måla me får mot oss er unødvendige, og med 5 mål mindre i nettmaskene bak våres keeper, kan kampbildet forandre seg heilt……..Så me gjere ikkje ein  dårleg kamp som resultatet tilsier. Laget jobber bra, men alle spillere har fortsatt litt og gå på. Så «henter» alle frem litt til, så er det fullt mulig og slå Trio 1 på ein god dag. Me tar dei på heimabane….