Seier til smågutane

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Moster-Bømlo: 4-8

Første omgangen var litt tam fra vår side. Me leda oppskriftsmessing 2-0 mot eit svakt Moster lag. Me var ikkje heilt på. Istadenfor å trø til i taklingane, så pirka me såvidt i ballen. Andreballane brydde me oss ikkje noko særlig om og me hadde dårlig bevegelse uten ball. Me sleppte Moster inn i kampen og plutselig så stod det 2-2. Heldigvis så klarte me å skåre først i den perioden kampen stod å vippa. Trur me leda 3-2 eller 4-2 til pause.

Spelarene fekk litt kjeft i pausen, og me rokkerte litt på spelestilen ved å flytte Terje opp fra back posisjon til sentral midtbane. Spelte kun med to forsvarerar i andre omgang. Det såg ut som det hjelpte litt. Me var møkje meir engasjerte. Me begynnte å vinne både første og andreballane. Samspelet satt også bedre i tillegg til at me spelte ballen litt fortare enn førsteomgangen. Vant fortjent 8-4 til slutt.

Me var totalt 14 spelarar som skulle spele 7 er, så det blei ganske mange bytter.

Dagens målskårerer : Benjamin 3 mål, Håkon, Erlend, Bjørn, Terje og Kristoffer ett kvar.