Småguttene slo Stord 2

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Festfotball av småguttene

Bømlo – Stord 2 : 6-5

(Se bildegalleri nederst på forsiden)

Spelarane varta opp med festfotball i i store deler av kampen. Det er utvilsomt den beste kampen av småguttene så langt i år. Dei vant dei fleste duellene, samspillet satt og forsvaret stoppa det meste av angrep.

1. omgang.

Kampen hadde så vidt starta før Stord skora på corner. Etter dette så viste Bømlo muskler. Me vant alt av dueller. Bømlo rundspillte Stord utover første omgangen. Benjamin på topp var eit konstant faremoment og Mathias stengte buret. Midtbanen var offensiv og stoppa alle Stord forsøk på midten. Pasningsspelet var fantastisk. Benjamin lagde eit hat-trick pluss ein skoring av Mike sikra ein 4-1 ledelse til pause.

2.omgang.

Arthur knuste inn 5-1 på eit frispark tidlig i andre omgang. Stord reduserte på ein kontring før Arthur igjen auka ledelsen til 6-2 på eit fantastisk samspill med Benjamin. Etter denne perioden så bombarderte Bømlo målet til Stord uten å få uttelling. Det var mange forspillte sjanser. Ingen trodde på dette tidspunkt at me kunne tape kampen. Me begynnte etterkvart å slurve litt med pasningsspelet og Stord kom inn i kampen. Dei begynnte å vinne dueller og reduserte til 6-3. Vett ikkje heilt ka som skjer med Bømlo dei siste 15. minuttene. Me klarer ikkje å lage fleire mål, pasningskvaliteten faller og me begynner å tape dueller. Stord henter inn 6-2 til 6-5 før kampen er over. Me vinn fortjent. Me rundspiller Stord i 55.minutter og «henger» med hodet i 15.minutter.