LG-12 : Uavgjort mot Stord 4

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo – Stord 4: 1-1

Første omgang :

I dag var det nesten umulig å spele fotball pga vind. Me begynte i medvind for å punktere kampen. Allerede etter 5-6 minutter så dribler Artur noen motspillere og setter ballen i nota. Me var optimistiske og håpa på fleire mål, men vinden øydela. Etter første omgang så ledet me 1-0. Mye av spelet foregikk på Stord sin halvdel, så dei skal være glad for at me kun skoret 1mål.

Andre omgang :

Kraftig motvind i heile omgangen. Me bestemte oss for å spele langs bakken slik at vinden ikkje sko øydelegge. Planen fungerte fint. Me fekk eit tidlig baklengsmål, men rista av oss kalddusjen og pressa Stord tidvis kraftig utover omgangen. Me hadde litt uflaks og kunne lett ha vunne denne kampen om me hadde hatt marginane på vår side.

Generelt så er me blitt kollektivt mye bedre. Me gler oss til neste kamp mot Rubben 9.juni