G15, Vard 2 – Bømlo, 4 – 0

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Siste serie kamp på våren for G15. Kampen blei vel ikkje heilt det me håpa på, men god innsats av heile laget. Vard var et lag som me heilt klart kunne ha klart og tatt pong fra. Slik blei det desverre ikkje , me tapte 4 – 0. Me starta sånn midt på tre i kampen, men var med. Vard scorer først et mål, og me kjeme vel litt på hæla. Da blir litt vel møkje «stressing» av oss resten av denne omgangen, og det gir Vard sjansen til og scora to mål til. Litt unødvendige mål, men ikkje heil ufortjent. I andre omgang roar me ned spelet, og får da til et mykje bedre spel, og me er det førande laget i kampen. Desverre , så er det ikkje vår dag å få ballen i mål dinna kampen. Brenner ein straffe, og har stang ut i stede for stang inn,,…..sånn en å ein gong fotball. Så hadde me hatt litt meir tur i andre omgang, og fått et mål som me hadde fortjen, så hadde det nok resultatet blitt et anna. I stede for at me fekk mål når me pressa, så scora Vard et siste mål mot slutten, og kampen er pungtert. Litt synd at me ikkje klara og få et bedre resultat i ein sånn kamp, men som sagt god innsats av heile laget og tidvis fint fotball. Har dei på heimebane…….!!!