6-2 seier for G15 over Sveio

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Me begynte kampen famlande og lite konsentrert i motvinden på idrettsplassen dinna kvelden. Sveio hadde månge gode gjennomspel så me ikkje heilt følde me på og var heldige så slapp baklengs i begynnelsen av kampen. Me tok ledelsen itte 20 min da Alek kom seg fri gjekk te linjå å la ballen 45 ut te Kristian som scora sikkert. Første omgang va jevn spelt me goe muligheter te begge lag. Sveio scora itte 40 min og da sto 1-1 te pause. Andre omgang va så vitt sparka i gong før Sveio scora eit enkelt mål og gjekk opp te 2-1 ledelse. Men då vakna bømla gutane og scora 5 mål itte fin angrepsfotball og vant fortjent 6-2 øve Sveio. Heila laga kjempa godt i dag og då spesielt i andre omgang men eg vil alikavel gje ei ekstra stjerna te Kristian.

Måla vart scora av Alek 2, Kristian 2, Lars 1 og Steffen 1.