Tap for LG12

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Stord1-Bømlo : 5-2

1.omgang :

Bømlo starta forrykende og la press på Stord fra avspark. Dei første 15 minuttene var Stord knapt over midtbanen. Både Bjørn Kåre, Arthur og Benjamin hadde store sjanser og det var utrulig at det ikke ble Bømlo mål i denne perioden. Stord kom etterhvert mer med i kampen og spillet utjevnet seg. Stord fekk det første målet på en corner midt i første omgang. Det var dårlig markeringer på corneren. Så langt veldig ufortjent at Stord tok ledelsen. Så, 5.minutter etterpå så øket Stord til 2-0 (25min). Utenom dei to måla så registrerte vi bare eit farlig skudd til Stord, mens bømlo hadde masse sjanser. I det nest siste spilleminutt så kommer Kristoffer alene mot keeper og blir felt bakfra. Arthur setter straffen sikkert i mål til 2-1. Bjørn Kåre setter en i tverrligger før det blir pause.

2.omgang :

Stort sett jevn andreomgang dei første 10-15 minuttene, så begynner Stord å trille ball og bømlo begynner å springe mellom. Utover omgangen så er desverre Stord hakket bedre enn Bømlo og skaper mange sjanser. Me slutter å spele ball og det begynner å bli mange solo prestasjoner uten mål og meining. Etter 19.min av andre omgang, så øker Stord til 3-1 etter en corner, med svak klarering av Bømlo. Vi hadde også i denne perioden mulighet til å knappe innpå ledelsen til Stord. Bjørn Kåre fikk eit fint innlegg som han tuppa over mål, og Arthur hadde eit kanonskot som gikk over. Me prøvde å legge oss høgare på banen for å få mål, noe som resulterte i at Stord kom alenia med Mathias og økte til 4-1 (23.min). Me hadde også sjanser, b.l.a så hadde Arthur stang ut på eit frispark, noe som kjennetegnet kvelden for Bømlo. 5-1 kom etter eit nydelig Stord angrep. Bømlo skal ha honnør for å ikkje gi opp. Dei siste 3-4 minuttene var Bømlo sine. Vi var alene med keeper + at Bjørn Kåre skorer etter innlegg fra sida.

Sluttresultat : Stord 1- Bømlo : 5-2

Stort sett en grei kamp fra Bømlo. Uflaks og stang ut sier mye om kampen. Me hadde like mange sjanser som Stord1 og slit litt med å omsette sjansene i mål. Me må øve på pasningsspel og la ballen gjere jobben. Stord var ikke bedre enn oss individuelt, men var hakket bedre til å spille ball sammen