SG13 tapte mot Uskedalen

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo- Uskedalen :5-8

1.omgang

Me kom dårligt i gang i denne kampen. Tror me kanskje har slitt litt med sjølvtillliten etter noen store tap. Allerde etter 5min. står det 0-1 og 0-2 etter 13min. Utover omgangen så kommer me meir med i kampen og spelet jevner seg ut. Reduseringen vår er knallbra. Benjamin blir spelt gjennom av Markus, og setter ballen sikkert i mål. Så er me uheldige å lager selvmål på en corner og ligger under 1-3. Me gir ikkje opp av den grunn og krangler inn 2-3 da omgangen er nesten slutt. Det er benjamin som nesten skorer etter eit dribleraid. Bjørn tupper ballen inn til redusering. Rett før omgangen er slutt, så roter vi ganske mye i eige forsvar, noe som Uskedalen utnytter og går til pause med 4-2. Omgangen sett under ett så starta me dårlig, men kom bedre inn i kampen etterhvert. Me øydelegger mye for oss selv ved å sleppe inn «billige» baklengsmål.

2.omgang

Me starta forrykende. Benjamin skorer to kjappe og stillingen er 4-4. Alle tilskuerene trodde no at kampen var kjørt og at Bømlo skulle styre resten av kampen. Me presser uskedalen hardt en liten periode før kampen igjen jevner seg ut. . Me er svært gavmilde i forsvar utover omgangen. Dårlige klareringer, samt at uskedalen fikk komme alene med keeper flere ganger, førte til 4.stk uskedalen skoringer. Det kan hende at vi låg litt for høyt med forsvaret utover omgangen, slik at uskedalen fikk kontre. På slutten av omgangen , så kommer Terje aleine med keeper og reduserer til 5-8, noe som blir sluttresultatet.

Me har tross alt lagd 4 mål, noe som skal være nok til å vinne kampen. Problemene er av vi er gavmilde bakover på banen. Me må prøve fremover å finne ut hvordan vi skal unngå «billige» baklengs. Dei var det mange av i dag.

Tross tapet, så registrerer vi fremgang fra dei første kampene. Me gir ikkje opp, og jakter vår første seier mot Finnås 28mai.