LG12: Fantastisk kamp og årets første seier

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo- Solid blå : 4-2

1.omgang

Bømlo begynnte friskt og tok kommandoen fra start. Bømlo vant nesten alle dueller og pressa Solid bakover på banen. Pasningsspelet fungerte til tider kjempebra. Halvegs i første omgang så skorer Benjamin. Omgangen ser ut til å ende med 1-0 ledelse til Bømlo då Arthur klinker til fra midtbanen. Eit kanonskudd helt nede ved stolperota som keeper var sjanselaus på. 2-0 til Bømlo ved pause. Etter spel og sjanser, ikkje eit mål for lite…Kjempebra kollektivt spel.

2.omgang

Me får motvind i andre omgang. Solid presser oss bakover på banen og skaper mange farlige sjanser. Takket være Mathias som stod kjempegodt i mål så skoret ikke Solid i denne perioden. Mot spillets gang, så skorer Markus og legger på til 3-0 tidlig i andre omgang. Det var eit godt skudd fra skrått hold. Solid har ikkje før tatt senter før dei utlikner til 3-1. Me rota kraftig i forsvar i forkant av skoringen. Solid fortsetter å være litt bedre enn oss utover omgangen og da det er ti minutter igjen, så reduserer dei til 3-2 med ein markkryper fra lang distanse. Dei siste ti minuttene kjemper Bømlo enormt og klarer faktisk å øke ledelsen til 4-2 på ein corner. Terje tupper ballen inn etter en retur etter corner. Me vinn til slutt : 4-2.

I dag spelte me ein fantastisk kamp. Solid er eit kjempegodt lag. Resepten for å slå dei var å vinne duellene og presse dei tilbake på banen og holde trykke oppe. Kjempebra spelt av alle..