Tap i kamp nr 2 sesongen 2009

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Sveio vart for sterke

Fredag 24 april reiste vi over fjorden fo å møte Sveio. Etter at vi slo Vats/Skjoldar i sesong preimieren og spillte en god kamp så øynet vi en god mulighet til reprise mot et Sveio lag vi slo 2-1 i treningskamp tidligere iår.

Men vi buklandet ganske kjapt denne fredags kvelden. Sveio stillte med et slagkraftig lag og spillte oss ut rett og slett. Vi vart tidlig springende imellom og det fortsatte utover kampen. Sveio vant stort sett alt av dueller og varierte spillet sitt mellom midten og kombinerte med millimeter crosserar til vingene sine som låg heilt breidt. Sveio ledet 3-0 til pause. Farlighetene vi skapte framover var på dødball og midtveis i omgangen fikk vi feilaktig avblåst en annulering etter frispark

I pausen vart vi enige om å gå utpå og vinne 2 omg, men også i denne omgangen styrte Sveio som de ville og vi vart jagende etter. Det vi skapte framover i denne omgangen var det en kreativ Torbjørn som stod for, men kollektivt sviktet det. Sveio scorte 2 mål til i de siste 45 minutt, det første målet deiras var en soleklar offside som kun dommaren ikkje fekk med seg

Tuomo Rinne fikk sin deby og viste tegn på at han kommer til å bli et positivt tilskudd på midtbanen vår framover.

Allerede torsdag kl 19 så får vi en mulighet til å bevise at dette var et feilskjær, da kommer Ølen på besøk.