Knallsterk sesongåpning av a-laget

In A-lag, Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo – Vats/Skjoldar : 3-1 (3-1)

22 min.     1-0     Torbjørn (Frispark, rett i mål fra 25meter)

25 min.     1-1     (Corner vats, ingen markering)

41 min.     2-1     John Petter (Frank stikker på løp, sentrer til John Petter som plasserer den sikkert i mål)

43 min.     3-1     Torbjørn

Sesongens første seriekamp enda fortjent 3-1 til Bømlo over Skjoldar/Vats 94. Bømlo har trent tre ganger i uke hele vinteren og det viste igjen på kampen. Spesielt så har Bømlo utvikla pasningspelet dei to siste sesongene.

Første omgang var ganske jevn med farlige sjanser begge veier, der Bømlo stod for dei største sjansane. Bømlo var veldig kompakte og klarte å justere avstanden mellom ledda hele tiden slik at Skjoldar/Vats 94 ble ganske så frustrerte. Det måtte en dødball til for at Skjoldar/Vats 94 skulle skore, men til gjengjeld så fikk dei lite motstand på denne corneren.

Andre omgang var ikkje så publikumsvennlig som første. Bømlo spelte klokt med samla lag, slik at  Skjoldar/Vats 94 produserte svært lite sjanser. Bømlo var farlige fremover.