Bømlo G15 3-0 seier over Etne

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Endelig e sesongen for gutt15 i gong. Me begynte på heimabane mot Etne. Opninga på kampen var nervøs for begge lag og møkje av spelet foregjekk på midtbanen. Da va gutane i frå Etne så va nermast scoring i første omgang. Men me hadde eit kjempe flott angrep midtveis i omgangen, da Aleksander kom i stor fart på høyra siå gjekk te linjå og fekk lagt eit perfekt innlegg som Lars heada lika utforbi målet te Etne. Resultatet te pause va 0-0. Me kjempa godt i duellane i første omgang og 0-0 te pause va eit rettferdigt resultat. Andre omgangen va knapt kommen i gong då Steffen putta to raske itte fine angrep og me va oppe i ein 2-0 ledelse. Midtveis i omgangen scora Morten på eit långskudd som keeperen te Etne burde tatt, men mål e mål og med den scoringen punkterte me kampen. Og sluttresultatet blei ein 3-0 seier øve Etne. Gutane viste kjempefin innsats i dinna kampen og vant da mesta av duellane og viste ein heilt anna innsatsvilje i dinna kampen enn i fjorårs sesongen. Viss dinna innsatsen forsette utøve sesongen har me møkje å gleda oss te framøve. Skal me nemna enkeltspelarar så må me ta me Ruben som stod ein prikkfri kamp i mål, Morten hadde ein kanonkamp i forsvar, og 2 mål`s scorar Steffen kjempa og godt som spiss. Takkar for kjempeinnsats og håpa den forsette videre i sesongen.