Tap for lilleguttene

In Fotball by Bømlo Idrettslag

03.09.08, Sigbjørn Strand, 65 visninger

Rubben -Bømlo : 8-5 (4-2)

Kampen starta med to mål allerede etter 2.minutter. I innledningen og frem til halve første omgang var det ganske jevnspillt. Me var flinke og hadde flyt i denne perioden. Me gjekk opp til 2-1 ledelse og så glapp konsentrasjonen. Me klarte ikkje heilt å fokusere og glemte å flytte laget opp på banen når me gjekk i angrep. Dette utnytta Rubben og klarte å spille på vår banehalvdel. Dette medførte tre kjappe baklengs i slutten på første omgang.

Mathias blir skada og må kaste handkledet i pausen. Terje stepper inn i mål

Andre omgang fortsatte som første slutta. Me Fokuserer ikkje og står for lavt på banen og i tillegg er litt tafatte. Rubben skorer hele fire ganger før me vakner. Etterhvert så skjønner me alvoret. Spesielt Arthur tar verkeleg tak i kampen og skorer tre mål. Me er klart det beste laget i slutte på andre omgang.

Dette viser at me kan når me vil og klarer å fokusere på oppgavene våre.

ME KJEM STERKARE TILBAKE!!

0-1         1.min                    Terje

1-1         2.min                   

1-2         12.min                  Terje

2-2         20.min

3-2         21.min

4-2         22.min                  (pause)

5-2         30.min

6-2         33.min

7-2         38.min

8-2         40.min

8-3         41.min                  Arthur

8-4         42.min                  Arthur

8-5         47.min                  Arthur