Nytt tap for LG11

In Fotball by Bømlo Idrettslag

10.09.08, Sigbjørn Strand, 167 visninger

Bømlo-Gilje: 3-4

Det ble desverre eit nytt tap i dag mot Gilje.

Første omgang starta med knallgodt spel av Bømlo. Samtlige spelarar viste god innsats og var skjerpa. Me var verkelig på hugget i begynnelsen på første omgang. Gilje var også eit godt lag og spelet bølga fra side til side. Marthias redda oss tidlig i kampen med ein veldig bra redning. Midtveis i omgangen krangler Bjørn Kåre inn 1-0. Han vinner to taklinger og plasserer ballen iskaldt nede ved stolperota, utagbart for keeper. Få minutter etter så dobler Markus ledelsen. Det kommer eit inlegg fra sida som Markus sklir inn i mål. Flott mål. I slutten på omgangen trykker Gilje på litt. Me blir igjen litt ukonsentrerte. Først brenner gilje en 100% sjanse. Kort tid etterpå så redder Mathias mesterlig, men må konstatere at Gilje skorer på returen. Til pause leder me fortjent 2-1.

Andre omgang starter som avsluttningen av første. Gilje trykker på. Allerede etter 1.minutt av andre omgang så redder Mathias ein stor målsjanse. Minuttet etterpå utlikner Gilje til 2-2 på ein corner. Gilje hadde også eit kanonskudd fra midtbanen som Mathias redda på utrulig vis. Tror dei fleste såg den ballen i mål. Gilje gir seg ikkje med dette. Dei tar også ledelsen 3-2 tidlig i andre omgang. Midtveis i andre omgang plukker Benjamin ballen opp på egen banehalvdel, han dribler eit par stykker før han sentra til Kristoffer. Kristoffer er alene med keeper og plasserer ballen nede ved stolperota 3-3. Trodde Bømlo skulle dominere resten av kampen, istadenfor så tar Gilje igjen kommandoen på slutten og punkterer kampen før slutt. Me klarer desverre ikkje å svare på tiltale og taper 3-4.

I dag viser me stor innsats. Gilje var veldig gode i perioder og stod for det meste av spelet i andre omgang. Me dominerte første omgang, men klarte ikkje heilt å punktere kampen på 2-0. Me får spelet til å gli i perioder og dominrer då, men klarer ïkkje å dominere hele kampen.

1-0         16.min                    Bjørn Kåre

2-0         20.min                    Markus

2-1         24.min                 

(pause)

2-2         27.min

2-3         33.min

3-3         37.min                 Kristoffer

3-4         46.min