Lillejenter: Seier mot Rubben

In Fotball by Bømlo Idrettslag

08.09.08, Nils Petter Vespestad, 123 visninger

Rubbestadneset LJ12-1 – Bømlo LJ12 3-5

Ny seier for lillejentene

Da heile starta litt famlete frå vår sia, me va likavel hakket betre en Rubben i dei første minuttane og hadde mesteparten av spelet, Rubben kom betre med etter kvart og dei tok ledelsen etter 11 min. Me sjerpa oss umiddelbart og Henritte utlikna til 1-1 før det va spelt 12 min. Me va best resten av omgangen og hadde fleire kjangsar til å score, men første omgangen ebba ut med 1-1.

Etter pausen forsatte Bømlo å spela flott fotball og går heilt  fortjent opp til 1-2 leiing etter 3 min. spelt , då er det Henriette som set ballen i mål etter eit flott angrep. Me slepp Rubben meir med i kampen utover i omgangen, og etter 8 min utliknar Rubben til 2-2 etter litt uheldig forsvarsspel av Bømlojentene. Dei neste minuttane bølger spelet att og fram, me tar leinga 2-3 når det er spelt 10 min av andre omgang( ved Elise) og Rubben utlikar til 3-3 når det er gått 12 min. No er det Rubben som overtar litt av spelet og kjem til fleire stor kjangsar, men vår beste i dag, Ingvill tar da som kjem av skudd frå Rubbarane. Bl. a. kjem Rubben åleine mot mål, men Ingvill ordner opp. Me forsvarer oss godt og begynner å få spelet til å gli igjen utover i omgangen,  og etter 18 min. scorer Kjersti etter meget iherdig innsats i feltet J. No er det Bømlo som er best resten av omgangen og når Henriette sett ballen i mål etter 22 min. kan me på sielinjå pusta igjen. God og spennende kamp og nok ein gong kjempeinnsats av alle.