Lillejenter: Seier mot Finnås

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo LJ12 – Finnås 8-0

Storseier mot Finnås

Bømlo lilljenter spelte ein god kamp mot Finnås i ett litt surt høstvær på Idrettsbanen. Kjersti sette inn det første målet før minuttet var gått og etter det forsatte Bømlo med godt spel og mange kjangser, men ballen ville ikkje i mål før da va gått ca 15 min. av kampen, da scora Malene sitt første for dagen og etter det var det stort sett spel mot ett mål. Henriette laga 3-0 etter 18 min og Malene la på til 4-0 etter 23 min.

Andre omgang forsatte slik første slutta, med godt spel av Bømlo med mange fine angrep og og flotte mål. Henriette scora 1, Lysann 1. Malene 1 og da siste målet scora Kjersti. Dei få gangene Finnås kom i angrep ordna keeper Ingvill opp, i lag med ett godt forsvar. Kjempeinnsats av alle jentene og me vant 8-0

Nils Petter V