Jentelaget i storform

In Fotball by Bømlo Idrettslag

09.09.08, Even Sætre, 1692 visninger

Bømlo – Trott 6-3

Så var det kamp mot serielederen Trott  igjen. Tapte første kamp 14-2 og spillte 3-3 borte på stord før ferien. Etter en kjempe høstsesong hadde jentene bestemt seg for og gå ut og knuse Trott i kveld Jentene begynte kampen litt  urytmisk men kjempet bra og fikk uttelling med 1-0  av Anikka etter 11 min. Trott gikk rett fra avspark og utlignet etter 12 min. Så begynte jentene og spille fotball igjen og Anikka scoret 2-1 etter 16 min. Var lttt uheldig og fikk frispark imot oss fra en ca 20 meter etter 23 min ut i omgangen. Trott kanalla til og satte den rett i mål. ampen jevnet seg så til og til pause sto det 2-2 som ikke var ufortjent ut fra sjangser. Men med ett kanonbra forsvarspill av Susanne og Kamilla hoøder Bømlo seg inne i kampen.  I pausen så det ut til att det var nok for jentene og hadde bestemt seg for og vinne kampen. Gikk i angrep etter første spark på ballen og Anikka var frempå enda en gang og satte inn 3-2.  Få minutter meldte Sandra seg på med en fin scoring og puttet på til 4-2. Etter dette  gikk luften litt ut av Trott og Bømlo overtok spillet igjen med god kjemping og fint spill langs kantene. Sandra frempå igjen halveis ut i annen omgang og satte inn 5-2. Minutter seinere er Anikka på hugget igjen og putter sin fjerde for dagen. Trott reduserer til 6-3 8 min før slutt men jentene «safer» inn en knallsterk 6-3 seier og viste att det bor mye i dette laget med god innsats. Fortsetter denne gode trenden kan jentene blande seg inn i kampen om en  plass høyere på tabellen. Har nå vist att sev de beste lagene har fått problemer med jentene denne halvdel av sesongen.  Til Slutt KANONBRA jenter.