G14 tapte for Rubben

In Fotball by Bømlo Idrettslag

17.09.08, Nils Bjarne Vold, 1640 visninger

16.09.08 ] Rubbestadneset – Bømlo 6 – 1

Serie kamp G14, Rubbestadneset – Bømlo  6 – 1

Det ble desverre nytt tap for Bømlo mot Rubben, dermed røk også muligheten for og bli Bømlo `s beste lag i denne serien……

Me spiller også denne kampen godkjent, men mangler det ekstra som skal til for og vinne kampen. I perioder har me god kontroll på kampen og er tidvis det førende laget. Men desverre så scorer Rubben også i denne perioden. I slike perioder er det jo me som skal få ballen i mål, men det viser seg vanskelig…….Me får et par fine «ride» oppover mot motstandarens mål, og endelig i slutten av 2. omgang skyt Steffen ballen i mål. Så da sko me helst hatt en omgang til……………for kondisjonsmessig e me bra…….. Me får kryssa fingrane og sjå framover mot neste kamp,…..