G14 på Regy Cup !

In Cup, Fotball by Bømlo Idrettslag

28.09.08, Nils Bjarne Vold, 1745 visninger

Regy Cup, 27.09 – 28.09.08.

REGY CUP !

Bømlo G14 deltok også i år på Haugar sin Regy Cup i Haugesund. Det var i år rekord deltagelse på cupen med 107 påmeldte lag, og lag på venteliste. Så dette er ein svært populær cup. Cupen startar med innledende serie i grupper på lørdagen, med påfølgende A og B sluttspill på søndagen.

Me startar med 3 kampar på lørdagen. Ut fra det gode spillet gutane har vist i det siste, hadde me god tru på at dette skulle fortsette……. Starta første kampen sånn ca ok, men utover kampen tar motsandaren Jarl over, og dei vinn forsåvidt fortent 6 – 0 over oss. Me e nok litt skuffa over dette resultatet, for me hadde jo som sagt tru på et litt anna resultat. Men slik e nå ein gong fotball………. Me prøver og nullstille oss til neste kamp, og går på med nytt godt mot. Me møter da Lyngbø 1 ( som for øvrig ble vinner av A-sluttspill finalen i vår gruppe). Gutane spiller ein bedre kamp enn den første, men ikkje opp mot det dei kan, og dermed blir det desverre tap. Lyngbø 1 vinn 4 – 0. Etter to tapte kamper i innledende runde, har me stort sett kun ære………og ein seinare kampstart på søndagen og spille for. Om det var ære eller ein seinare kampstart som tende, skal vera usagt, men gutane spelar iallefall bedre. Kampen går mot Djerv 1919- 2. Men sjøl med bedre spill blei sluttresultatet 2 – 0 til Djerv. Dermed blei det tidlig kamp og tur rund trekantsambandet på søndags morgon…..ikkje for da at me ikkje vil ta ferjå, men hu går ikkje så tidligt..!!!!!

På søndagen møter me Kopervik 2 i B – sluttspillet. Dette er ikkje vår kamp. Me manglar to senrale spillere,og med litt småskader og sjukdom hos spillerene, klara me ikkje og hamla opp mot  Kopervik. Sjølv om me i siste halvdel av andre omgang er meir med og periodevis viser oss farligere for Kopervik, så blir det et 5 – 0 tap. Det blir da også vår siste kamp, litt synd…….og skuffa spillere, men sånn e da. Kopervik 2 gikk dermed vider, og vinn dei neste 3 kampane og blir vinner av finalen i B-sluttspillet G14..!!! Så marginene er små, for på ein bedre dag, skal me vara heilt på høyde med Koparvik laget. Så neste år kan det vara vår tur…!!!!!!..