In Fotball by Bømlo Idrettslag

23.09.08, Nils Bjarne Vold, 1732 visninger

23.09.08 ] Bømlo – Rosendal/Uskedal 6-0

Seriekamp G14, Bømlo – Rosendal/Uskedal 6 – 0

Endelig løsna det for gutane og me vinn ein etterlengta seier over Rosendal/uskedal. Me spelar ein meget godt kamp, og vinn fullt fortent.

Kampen startar forsåvidt jevn spillt. Men et stykke ut i 1. omgang får me hull på «byllen» der Aleksander dukar inn det første målet. Gjennom resten av omgangen, kjemper gutan iherdig og me går til pause med 1 – 0 ledelse. Me startar på samme måte i 2. omgang, og legg fortsatt press på motstandaren. Litt ut i omgangen får me betalt for god innsats, og Tomas scoorer Bømlo sitt andre mål. Ein 2 – 0 ledelse er som kjendt  litt «skummelt» . Med fortsatt press og god innsats, får me betalt for hard jobbing og Aleksander set inn sitt andre mål for dagen, 3 – 0……..johooo, og stor jubel fra et strålande publikum Ikkje kvar dag da e et slik fint ver oppe på idrettsbanen i slutten av september. Et par minutt etter dette, blir Øyvind spilt fri, og han setter ballen i mål,…..4 – 0. Kampen er kommet inn der me vil ha han, me har kontroll, motstandaren frustrert og me leder kampen. Me fortsetter presset, og det gir resultat. Steffen kjempar på kanten, og får betalt. Han fullfører et løp heilt inn mot mål og set ballen i mål….5 – 0. Heilt mot slutten av kampen, spelar me fortsatt fin fotball. Og etter nok et fint angrep scoorar Steffen sit andre mål. Da dommaren bles av kampen er resultatet 6 – 0 til Bømlo, ikkje vanlig kost, men vel fortent.

Gir stor honnørt til heile laget, som viser en stor innsats og lagmoral.  Etter ei del kampar i haust der dåkå har spelt absolutt godkjent, men ikkje hatt marinane på rett side, e da herligt å sjå at dåkå vinne. Ditta e dåkå vel fortente…… GRATTIS GUTAR