Bømlo – Finnås 3-1

In Fotball by Bømlo Idrettslag

14.09.08, Even Sætre, 265 visninger

3 poeng på en dårlig dag

Lokalderby mot Finnås blei ingen enkel kamp. Etter å ha fått scoring og en null ledelse etter 4 min med scoring av Sandra, såg det ut til og bli en enkel  kamp. Finnås kjempet godt og fekk en ca 10 gratis sjangser servert hos oss på gullfat da vi ennå ikke har lært oss hvordan en tar innkast. Alikevel en kamp med muligheter til begge lag og det viste seg også  denne gangen att helgekamp er ikke noe for oss. Kamp etter en helg med rangling var det dette var. Kamilla og Susanne med godt spill og noen fine redninger fra Janikke  reddet oss atter en gang. Spillet i dag fikk vi ikke før Bergit og Heidi entret banen som med fint pasningsspill viste de andre hvordan det skal gjøres. Det løsnet ikke før Finnås fikk sin redusering 25 min ut i 2 omg. Da var Maren kjapt frampå og puttet til 2-1 to minutter seinere. Bømlo var nå inne i en god periode igjen og begynte og spille ball igjen med fint pasningspill langs kantene og Anikka satte spikeren i kista  med sin 3-1 scoring etter 30 minutter.  Vant denne kampen på en dårlig dag og har heldigvis bare en helgekamp igjen.