Trio – Bømlo 3-6

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Så var det Trio som sto for tur! En kamp vi bør vinne lett når alle har dagen. Anikka Frampå etter 3 min og vi leder en null. Trio kommer tilbake og presser oss men med godt forsvarspill av Kamilla rydder hun unna det som er farlig. Får 1-1 så  imot oss etter 9 min. Trio redder med hendene i eget felt og vi kommer kjapt tilbake med 1-2 etter 15 minutt. I det 20 min. kommer Maren på ett raid langs venstre kant og krangler med seg ballen og knuser inn 1-3 etter 22 min. Så slukner det en liten stund for oss igjen og vi er veldig lite på hugget og trio kommer sterkt tilbake og får 2-3 og 3-3 som var stillingen ved pause. Kampen jevner seg til å jentene ser ut til og måtte reise hjem med uavgjort. Etter noen bytter kommer de sterkt tilbake i slutten på annen omgang og i det 34 min putter Anikka igjen. Jentene begynner og spile ball igjen og spiller ut Trio som får sjokket igjen med scoring av Anikka i det 37 min og Trude i det 39 min. Ser igjen ut til att vi må bli utspillt en stund før jentene sjønner alvoret og gir det lille extra som må til for og vinne. Alt i alt en lagseier godt kjempet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ES