Bømlo-Rosendal/Uskedal 4-3

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Den gode trenden fortsetter for jentene.

3 fullt fortjente poeng i dag mot Rosenal/Uskedal. Etter fem minutt gikk bortelaget opp i ledelsen med 0-1. Ser ut til att vi måtte ha den imot oss idag igjen før jentene  våknet til liv, og da det var gått 9 minutt  fikk Anikka puttet sin første for dagen og vi sto likt 1-1. Etter 11 min scoret Maren Lodden 2-1 etter  fint  samspill fra bømlo jentene. Kamilla spillte en god kamp i forsvar med sine kontante klareringer og gode spill. Med  vinden i ryggen fikk vi igen mål etter godt spill av Anikka som var på «hugget» i dag og satte inn 3-1. Andre omgang  begynte som i første og etter godt samspill banket Anikka inn sin tredje for dagen og 4-1 etter 9 min. Rosendal kom etter dette litt mere inn i kampen og hadde ett stangskudd og frispark i farlig posisjon. Ble litt slakke i markeringene og Rosendal scoret 4-2 etter 17 min. Kjempet oss inn i kampen igjen men det lykkes ikke alltid foran mål. Rosendal kom tilbake atter en gang og scoret 4-3. Nå gjaldt det kun og tette igjen bak for og sikre seieren og det klarte vi idag.Godt jobbet jenter, nå viser dere att vi er like gode som topplagene i serien etter uavgjort mot Trott og seier idag. Like god innsats videre i høst og vi kan klatre godt på tabellen.Og til slutt gratulerer vi Hanne som blei tante til en jente under kampen.

ES