B-Sluttspill 8 dels finale.

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Kaupanger-Bømlo 2-0

Jentene klar til ny kamp etter en hektisk gårsdag med varme og slitne spillere. Kampen begynte jevnt med mange skudd på mål for Bømlo men ingen uttelling for Sandra;Maren eller Anikka. Til pause var stillingen 1-0 og kampen lå og tippet begge veier og det kunne like gjerne vært 2-1 til Bømlo.»Det føltes sånn iallefall» Så fikk vi idømt straffe fra en av NC strengeste dommere som punkterte kampen med 2-0 til Kaupanger. Skal ikkje si så mye om dårlige dommere men det er en grense for hva en trenger og gi kort og dømme frispark på. Igjennom hele turneringen er vi blitt dømt imot og fått flere kort en hva vi har fått de siste to år. Tross alt , jentene har gjort det bra tatt i betrektning att vi stillte med tilnærmet småjentelag. Får disse fortsette ett år til kan de komme lengre om viljen er der. Lover godt for serien  i høstsesongen.


ES