Norway Cup Bømlo Jenter

In Cup, Fotball by Bømlo Idrettslag

God start på Norway Cup
Bømlo- Gjøvik/Lyn 3-3

Så sparket vi igang med første kamp på Ekeberg.Jentene var utrolig nervøse uten og ville inrømme det. Det gikk noen minutter ut i kampen som var jevnspillt med mange muligheter stangskudd for begge lag. Fikk tre mål imot oss de første 15 min og det så mørkt ut for sluttspill, selv om kampen var utrolig jevn .Det løsnet det ikke før 10 min ut i annen omgang  da superreserven Trude dukket opp og vi fikk to kjappe mål. Anikka reduserte til 3-3 tre min før slutt. Hadde flere muligheter til å vinne men det ville seg ikke. Skal spille mot Kil / Hemne seinere idag og håper det løsner skikkelig i varmen på Ekeberg idag. Ellers koser jentene seg her borte i varmen etter en Laaannnnnggg førstekveld på Hotellet.