Poengdeling mot serielederen.

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Kjempekamp av jentene.

Etter 2-14 hjemme såg nok alle på det som en umulig oppgave og ta poeng borte mot TROTT.Jentene bestemte seg før kampen og gi alt, og det fikk de betalt for. Etter scoringer av Trude Olsson og Tonje Hovland i  første omgang holdt vi 2-2 til pause. Det var fortsatt jevnt ut i annen omgang med mange målsjangser begge veier .  Janikke  hadde mange bra redninger og et godt forsvar hjalp til med og holde stand mot Trott. Halveis ut i annen omgang knallet Maren Lodden til med ett skudd som gikk rett i mål. Vi hadde klart det «umulige» mot serieledern på bortebane og tatt ledelsen. De siste tolv minuttene presset Trott på og fikk reduseringen, Ikke ufortjent men surt for oss. Alikevel en god kamp av jentene som viser formstigning. Får vi trent godt med godt oppmøte på treninger fremover lover dette bra mot Norway Cup. Neste kamp er på Mandag mot Finnås på våge. Ta turen nordover og hei på jentene.

3`nern.