KIWI CUP

In Cup, Fotball by Bømlo Idrettslag

Oppsummering LG11

Bømlo – Nordre Fjell : 1-4 

Merkelig Kamp !! Me starta bra og hadde stort sett kontroll på nordre fjell. Me bestemte på midtbanen og hadde dei farligaste sjansene. Blandt anna såhadde me både stang og tverrliggerskudd før det var gått 10 minutt. Nordre Fjell kontra inn to raske mål, så var løpet kjørt. Motstandaren vår kom meir inn i kampen og spelet jevna seg ut. Resultatet i denne kampen fortel lite om hvem som dominerte. Me har hatt ein tendens heile sesongen til å sleppe inn lettvindte baklengsmål.

Bømlo – Nord : 1-5

Vi skoret først på eit nydelig frispark av Arthur. Etterpå så fikk me ein krafig leksjon i hvordan fotball skal spilles. Nord var bare fantastisk gode. Dei brukte bredden og rulla opp farlige angrep, dei hadde fantastiske langskudd, godt samspel og glimrande enkeltmanns prestasjonar. Når det er sagt så spelte me også ein god kamp, men det hjelper så lite når motstanderane er så gode…..

Bømlo – Rubbestadneset :  4-2

Ein herlig revansje etter forrige møte som enda med 7-2 tap. Det såg ut som om me verkelig ville vinne denne kampen. Me kriga rett og slett Rubbestadneset i senk. Såg ut som om me hadde tatt lærdom av forrige kamp mot Nord. Me vant dei fleste duellane. Me satte fart rett mot mål når me vant ballen og me hadde skoringar på høyt nivå. Rubben slapp sjelden på vår banehalvdel. Den beste kampen så langt i KIWI cup.