1-0     15.min     Benjamin lurer keeper med en tunell

1-1     28.min

1-2     40.min

2-2     47.min     Terje skyter fra midtbanen, over keeper. Årets mål??

Totalt sett så er det eit retterdig resultat etter spel og sjanser. Rubben er litt flinkare til å opprettholde spillet på vår banehalvdel, mens me er bedre på kontringar.

Første omgangen starta med et lett Rubb press. Vi har litt problemer med å komme ut av eget forsvar og blir litt «baktunge». Utover omgangen så klarer vi å komme oss høgare opp på banen. Me blir bare bedre og bedre utover omgangen. Etter ca. 15 minutter så skorer benjamin. Han lurer keeper med en tunell. Me har mange sjanser utover omgangen til å øke ledelsen, utan å lykkast. Rubben er farlige på kontringar. Me dominerer førsteomgangen, og har godt samspill. Rubben er også farlige på kontringar. Hadde det ikke vært for en «feberredning» av Mathias så hadde pauseresultatet vært 1-1. Vi leder første omgang. Fullt fortjent så langt.

Andre omgang starter med eit sterkt Rubb press. Dei skorer allerede etter 3.min i andre omgang. Dei speler ikkje bedre fotball enn oss, men spillet foregår stort sett på vår banehalvdel. Etter ca.15 min av andre omgang så lurer dei oss på nytt og går opp i ledelsen. Etter skoringen til rubben så jevner spillet seg ut. Me klarer å komme høyere opp på banen og begynner etterhvert å skape målsjanser. Når det er tre minutter igjen så ser det ut som om rubben skal vinne…Helt til Terje skyter fra midtbanen, over keeper og i mål…2-2 !! fantastisk skudd. Kandidat til årets skudd allerede i første kamp??