Surt tap for LG11

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Bømlo-Bremnes (gilje) 2-3 (1-2)

0-1     3.min        Bremnes skorer på corner

1-1     9.min        Terje vinn ballen på midten, setter full fart mot mål og passer til Benjamin som skorer

1-2     22.min      Dårlig klarering i forsvar som Bremnes utnytter

1-3     27.min      Bremnes bryter på midten, går mot mål og skorer

2-3     30.min      Benjamin er alene med keeper, blir klippt ned av forsvarer. Straffen set han sikkert i mål

Det var eit bittert surt tap for lilleguttene etter en svært god kamp. Vi møtte etter alt å dømme nesten bare 12-åringer. Etter en dårlig start så forsvann respekten og periodvis så rundspillte me Bremnes. Me viste angrepsfotball av høyt nivå. Uflaks, stenger og tverrliggere var årsaken til at me ikkje fekk fleire mål.

Første omgang starta med baklengsmål, nesten før kampen var komt i gang. Bremnes skora på en corner. Det såg ut som om me skulle få en tøff kamp mot større motstandarar. Det var ingen som dekket bremnesspelar på bakerste stolpe, så dei kunne bare bredside ballen i mål. Respekten forsvann med vår skoring. Terje vinn ballen på midten, setter stor fart, passerer noen motstanderar og setter en perfekt pasning til Benjamin. Benjamin er alene med keeeper og skorer fra litt spiss vinkel. Resten av omgangen så speler me kanonbra angrepsfotball. Vi hadde mange muligheter til å skore mål, men også en stor porsjon med uflaks. Desverre så klarer Bremnes å utnytte en dårlig klarering i forsvar og tar ufortjent ledelsen etter første omgang. Dette er den beste omgangen vi har spelt så langt i år.

Andre omgang starter som den første. Før det var gått 2 minutter av andre omgang så hadde bremnes fått både tverrliggerskudd og mål. Blodig urettferdig så langt. Me reiste oss umiddelbart. Benjamin vinnerer ballen på egen banehalvdel. Alene med keeper og blir klippet ned bakfra av forsvarer. Klar straffe. Benjamin tar straffen sjøl og skorer. Rett etterpå så kontrer Bremnes og setter en støkk i oss med en ny tverrligger. Kampen bølger frem og tilbake resten av omgangen. Både Bømlo og Bremnes hadde store sjanser til å skore. Mathias speler fantastisk i mål. Skal bli vanskelig å skore på Bømlo i fortsettelsen visst utviklinga fortsetter i samme fart.

Totalt sett så speler vi en mye bedre kamp i dag , enn mot rubben. Me er dyktige både i angrep og bakover. Fortsetter det slik så kan det være kjekt å spille på LG11 fremover. Ufortjent tap i dag