21.05.08 Ettmålstap for lillejentene

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Moster LJ12-2 – Bømlo LJ12 4-3

Meget god kamp av lillejentene mot Moster selv om det ble et knepent tap.

I første omgang spelar dei god fotball og presser Moster dei første 15 min og scorer  flotte mål i denne perioden, det jevner seg ut  utover i omgangen uten at Moster kjem til dei heilt store kjangsane. Heilt fortjent 3-0 ledelse til Bømlo. Måla blei scora av Kjersti (2) og Henriette (1)

I andre omgang tar Moster over kampen ein periode og scorer 4 mål på kort tid, jentene våre har vist mista konsentrasjonen og skaper veldig lite dei første 10 min. av omgangen. Også i denne omgangen blir det jevnere og mot slutten av omgangen er Bømlo det beste laget på banen med fleire store målkjangsar, men det vil seg ikkje, kjempeinnsats av alle jentene og me gler oss til neste kamp som er heime mot Bremnes LJ11-1 på Mandag 26.05 kl 17.30