Bømlo vant men rykket ned

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Vant 3-1 og rykket ned på bortemål

Bømlo spillte i dag en meget god fotballkamp og spillte i perioder ut STIL. Dessverre var det ikkje nok til å berge plassen i 5.divisjon.

Bømlo ledet 1-0 til pause. Fullt fortjent. I andre omgang skora Bømlo to tidlige mål og hadde på det tidspunktet full kontroll. Bømlo er klart det beste laget. Bømlo legger seg ligg bakpå og slakker litt av på tempoet utover omgangen, noe som resulterer i baklengsmål. Mentalt?, kondisjon? eller fordi vi måtte bytte mange spillere pga skade??? Uansett så har dette vært en feil Bømlo har gjordt mange ganger. Konsentrasjon og vilje til å holde laget høyt på banen med aggresivt ballpress har vært en suksessfaktor tidlegere.

Dei siste 10-15 minuttene så vakner Bømlo og presser på i en desperat sluttspurt. Bømlo klorer seg fast til 16-meteren, men klarer ikkje å skore. Det er vel tilfeldigheter at bømlo ikkje klarer å skore etter eit sånt massivt press. To minutter før full tid, så reddes det på streken etter en heading fra Ole Jakob. Nærmere kommer ikke Bømlo og nedrykk er faktum.

Etter to kamper så er det utrulig at det er STIL som får beholde plassen i 5. divisjon. Bømlo var eit klart bedre lag på hjemmebane. Etter rapporten fra Stavanger så var ikkje bømlo noe særlig dårligare der heller.

Sigbjørn Strand,