Klepp – Sandviken 4-1 (spilt på Bømlo)

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Klepp vant 4-1 over Sandviken i en treningskamp som ble spilt på Bømlo i et kraftig vind- og regnvær. Det var Klepp som kom best i gang og tok tak i kampen. Både Line Smørsgård og Cathrine Dyngvold hadde sine sjanser til å score mål, men det tok en halv time for Klepp fikk hull på byllen. En god pasning sendes ut på siden til Line, som dermed kommer helt alene mot keeper og gjør det hun skal gjøre. Dermed så ledet Klepp 1-0 og kunne gå til pause med ledelse, et helt greit pauseresultat!

I andre omgang så var det Klepp som igjen begynte best, men spillet var også preget av litt unøyaktigheter og litt feil valgte løsninger. Fra å ha detti nedpå og fått et unødvendig mål i mot oss (Lill Yvonne Karlsrud tok en Thomas Myhre), så løftet Klepp seg igjen og spilte seg opp. Kun få minutter etter utligningen så gjør Magner Vigrestad en justering i laget, og så scorer Astrid fra kort hold.

Sandviken er også farlig frempå ved flere anledninger uten å lyktes. Det gjør det derimot for Cathrine Dyngvold. Hun scorer to flotte mål i slutten av kampen på sin «gamle» hjemme arena. Alt i alt så vinner Klepp en fortjent seier etter en helt grei gjennomkjøring etter ferien. Det var mye positivt å se, men også mange ting som det kan og må rettes på.

De «nye unge» på laget som fikk spille fra start, gjorde alle en meget god jobb og klarte seg godt. Hele lage spilte en jevn god kamp uten at noen storspilte.

Magnar Vigrestad ledet laget på en god og profesjonell måte til seier, i fravær av Asgeir Vikedal og Knut Eriksen!

Laget: Lill Yvonne Karlsrud, Bjørg Bjarnadottir, Kine Bjerk, Silje Thorsen, Eirin Bjerkreim Kleppa, Ann Ilin Osland, Astrid Grøttå Ree, Gry Tofte Ims, Line K Smørsgård, Cathrine Dyngvold og Ingelin Ognedal (Marie Bakke 60 min).