Bømlo slo Solid hele 8 – 2

In Fotball by Bømlo Idrettslag

Kjempe kamp av gutte laget til Bømlo!

Bømlo slo Solid kraftig med hele 8 – 2. Målskorere var Georg Barane 4, Arne B. Thorsen, Eirik Lodden, Stein Erik Vorland og Harald Kårbø. Må vel nevne at Bømlo hadde et kjempe fint samspill.

I første omgang spilte laga jevnt og det stod 2 -2 til pause. Vet ikke hva som skjedde i pausen, eller hva «pep talk» treneren gav spillerne, men det hjalp. Bømlo kom ut og skoret det ene målet etter det andre. Knall kjekt å sjå på. Spillerne gav alt og stod på til slutt. En velfortjent siger.

Foreldrene er  veldig flinke til å stille opp og heie. Til og med besteforeldre trosset det våte været og komm for å skape fin ramme rundt kampen.  Takk til alle sammen for fin og god oppførsel av ALLE på og rundt banen. Virkelig et forbilde for de yngre spillerne 🙂